lördag 8 augusti 2009

Läser just nu?

Som ni kanske har märkt går det lite trögt med Harry Potter-boken. Mest för att jag har en massa kurslitteratur som bör prioriteras framför den. Oftast tråkig kurslitteratur. Men jag hoppas att det ändras nu till hösten när vi ska läsa engelska romaner (Jane Eyre! fatta att jag får läsa Jane Eyre som kurslitteratur! wunderbar!).

Cecilia, Patrik och Mille var här i ungefär en och en halv timme på en fika. Lite trist att de inte kunde stanna längre, men Mille var supertrött och de hade fler att besöka idag. Det var så himla kul att träffa dem. Särskilt Miliam som är så himla söt och glad. Han är lite farlig med tanke på att man blir väldigt sugen på att skaffa barn själv när man träffar honom. Farligt, farligt. Det bör dröja minst två år tills dess. Skolan måste bli klar först. Aldrig att jag försöker försörja en unge på knappt ingenting! Skola och jobb först kanske. Hur tråkigt det än känns.

Det känns som om det enda jag har gjort de senaste dagarna är hushållsarbete. Igår diskade jag en massa och skurade lite golv. Idag har jag tvättat kläder och städat det som behövdes i lägenheten. Det är skönt att det är städat, men jag hatar att det aldrig håller i sig längre än ett par dagar. Evighetsgöra. Neverending story. Varje gång.

Dags att äta och sedan måste jag jobba (transkribera) lite.

/H

2 kommentarer:

  1. tusen tack för att vi fick komma, och ännu fler tack för den underbara presenten. den hänger fint i vardagsrummet! och självklart! självklart ska han få lägga upp den! herregud :D
    /cecilia

    SvaraRadera
  2. Tack själva! Det var jättekul att ha er här! :) Ok, då säger jag till honom. Man vet ju aldrig när det handlar om folks barn!

    SvaraRadera