måndag 20 juli 2009

Hej, det är jag som är Dum

Eh. Jag måste förtydliga mitt förra inlägg lite, så att ni inte tror att jag är blind alternativt dum (även om det sistnämnda nog stämmer!). Jag skrev som ni kanske läste att min blogg låg som nummer 28 på Veggietoppen, vilket jag tyckte var märkligt. För hur kunde jag gå från 80-någonting till 28 till 20 till 18?! Så stor är inte min blogg! (herrejisses, den är som ni nog vet superliten! om jag har tur har jag 10 besökare på en dag)

Nu till förklaringen. Jag kollade på Veggietoppen 00.30 inatt. Alltså idag, den här veckan. Som jag har förstått det uppdateras Veggietoppen varje vecka och eftersom det klockan 00.30 inatt var ny vecka och att någon stackare kollade in min blogg efter 00.00 verkade min blogg superpopulär! Som sagt; jag tyckte att det verkade lite konstigt! Ganska snart förstod jag hur som helst hur det ligger till. Ack, så självgod och tunnelseende man blir när man (tror att man) är berömd!

Ok, ni kanske inte ville läsa den här förklaringen, men jag ville bara försäkra mig om att ni inte tror att jag vänder på siffror när jag läser eller något. Sådetså.

Tivolibesöket med familjen var mycket trevligt, förutom ett par regnskurar! Jag åkte allt. Problemet är att jag blir illamående och får huvudvärk av alla karuseller! Jag känner mig gammal. Trots att jag tycker att det är roligt.

Nu ska vi spela Buzz!

/Håh (på slutet)

4 kommentarer:

 1. Första veckan jag var registrerad på veggietoppen hade jag 38 besökare. Jag tyckte det var helt fantastiskt, 38 personer som ville läsa något jag skrivit! Att registrera sin blogg där gör ju att man når ut till fler. Om man vill, såklart. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det är ju klart att man vill det! (jag i alla fall, annars hade jag inte registrerat mig där) Men du skriver om sånt som många kan få ut något av, recept och om intressanta problem och debattämnen som handlar om att vara vegetarian och så vidare. Själv skriver jag mest om mitt tråkiga liv som mina vänner och familj knappt orkar läsa om! ;)

  SvaraRadera
 3. Tsk tsk, jag läser.. däremot är jag väldigt dålig på att kommentera!

  SvaraRadera
 4. Jag skrev "...KNAPPT orkar läsa om"! Ni kanske läser, även om det är tråkigt! ;)

  SvaraRadera