tisdag 28 september 2010

En sådan där (ut)bildad person

Herrejisses! Jag dog lite när jag fick posten idag. I den fanns två stora kuvert från Lunds universitet som inte fick vikas enligt skriften på dem. Med darrande händer öppnade jag kuverten. I dem fanns två likadana blåa mappar med universitetets sigill på. Inuti mapparna fanns mina två examensbevis: en filosofie kandidatexamen i franska och en filosofie kandidatexamen i engelska med specialisering i engelsk litteraturvetenskap. Två Bachelor of Arts i två olika språk. Jag kan inte med ord beskriva hur det kändes att äntligen få hålla mina examensbevis i handen, trots att det egentligen bara är en formalitet. Poängen har jag haft ett tag, men det är något speciellt att få sin examen på papper.

Superglad Hannah med ett av examensbevisen.

Jag var tvungen att ta ett par kort på själva examensbevisen också.

Jag inser dock att det mest är jag som tycker att det är intressant!

Gud. Jag kan knappt tänka mig hur det kommer att kännas att få examensbeviset för mitt masterprogram. En examen på avancerad nivå, åh! Jag längtar redan! (fast det ska självklart bli jättekul att läsa hela programmet!)

(jag tänker inte nämna att jag har funderat på om det är töntigt att rama in och sätta upp sina examensbevis på väggen. det tänker jag verkligen inte nämna!)

/Hannah (ad utrumque parata)

5 kommentarer:

 1. Hihi jag vet hur det känns! Jag var helt till mig när jag fick mitt examensbevis förra sommaren :) Håller med, det är nåt speciellt att få det på papper :)

  SvaraRadera
 2. Om inte du ramar in, så gör jag!

  SvaraRadera
 3. Joan: Visst är det! :)

  Cecilia: Haha, ok! ;)

  SvaraRadera