söndag 27 februari 2011

Nej, jag lever

Här kommer ett litet inlägg mest för att ingen ska tro att jag gick och hoppade framför ett tåg efter förra inlägget. Så illa är det inte.

Igår gick jag ut i Malmö med bästa Anna, Elin och Emely. Vi gick till Debaser och där finns nog Skånes allra vackraste män samlade på samma yta. Yum! Jag såg Mr Darcy (med polisonger, hatt och hängslen), men han verkade inte fatta att det är jag som är Lizzie. Oh, well. En mycket trevlig kväll, även om jag var trött (surprise!).

När jag hade tagit bussen hem och var precis ute på gården utanför min lägenhet hände en lite otäck grej. Jag överreagerar kanske, men det var lite otäckt igår. Klockan var fyra på natten och en kille kom fram när jag kom med min cykel som jag hade ställt vid busshållplatsen som är en bit bort. Jag cyklade in med cykeln i cykelstället.

Killen: Ursäkta, har du en cigarett?
Jag: Nej, tyvärr, jag röker inte.
Killen: Har du snus?
Jag: Nej, inte det heller.
Killen: Har du någon vän som snusar?
Jag: Inte i närheten.
Killen: Kn*llar du då? (här trodde jag att jag hade hört fel)
Jag: Ursäkta?!
Killen: Kn*llar du då?
Jag: Eh, nej, inte ikväll.
Killen: Så du kn*llar alltså inte?
Jag: Du ska nog åka hem till var du nu bor. (här skyndade jag mig förbi honom och uppför trapporna till min lägenhet)

Jag tyckte att det var väldigt obehagligt att en människa som jag har pratat med i trettio sekunder ställer en sådan fråga. Jag vet inte om det var en invit eller om han bara tyckte att jag var pryd som varken rökte eller snusade, så då hade jag väl aldrig sex heller. Hur som helst skyndade jag mig till min lägenhet och kollade att dörren verkligen var låst tre gånger. Mest otäckt var att han antagligen såg var jag bor.

Så nu vet ni att jag tackade nej till sex igår. Alternativt våldtäkt/mord. Det känns bra.

Hade ni också tyckt att det var obehagligt eller överreagerar jag? Han var liksom ganska allvarlig när han pratade. Usch! Jag hoppas bara att han inte bor här. Jag hatar verkligen äckliga män.

(OBS! stjärnor för att inte en massa pervon ska hitta hit)

/Hannah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar