söndag 28 juni 2009

No Use For A Name-konserten

What can I say? Det var självklart underbart. Till slut fick vi våra biljetter (samma dag!). Tur var väl det, för jag litade inte på supportkillen som sade att det skulle funka med ett "picture ID".

Vi åkte till Köpenhamn och kände att vi behövde äta lite innan konserten. Vi hittade till slut en mysig indisk restaurang som vi ville prova på, särskilt eftersom de hade en del vegetariska rätter att välja mellan. Servitören sade att det skulle dröja tjugo minuter, men vi fick vänta en hel timme! Det var lite trist att behöva kasta i sig maten och sedan halvspringa till konserten, särskilt med tanke på att den började långt senare än vi trodde. Men, men. All's well that ends well, eller hur?

Konserten var som sagt underbar. Jag blev verkligen imponerad av Tony Slys röst. Han är bra på att sjunga både riktigt högt och riktigt lågt. Det var ett väldigt litet ställe, de fick ta in högst 400 personer. Där fanns inte ens ett staket för att hindra fansen att gå upp på scen, vilket hade varit väldigt lätt eftersom scenen bara var ungefär två decimeter högre än golvet. Lite halvdåliga bilder från kvällen kommer här (glöm inte att bilderna är klickbara!):

Jag käkade god dahl (indisk linsgryta).

David var inte så glad över att vi fick stressa i oss maten.


/H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar