tisdag 12 maj 2009

Gela-äckel-tin

Usch och fy och blä. Vad arg jag blir! Både på mig själv och på korkade och giriga matproducenter. Vi grillade halloumi på tre olika sätt; med honung, med olivolja och färsk vitlök, samt olivolja med olika kryddor. Till det hade vi en massa god sallad och potatissallad. Yes. Nu börjar vi närma oss problemet. Det hela var jättegott och vi åt upp. Av någon anledning kollade jag på innehållsförteckningen på potatissalladen; gelatin. Gela-fucking-tin i potatissallad!? Vad är det här?! Jag blev riktigt äcklad, för om det är något som är äckligt så är det gelatin (nermalda slakterirester). Dessutom slutade jag äta gelatin för ganska längesedan, men sedan dess har jag vid två tillfällen (varav ett idag) råkat få i mig gelatin som jag tycker är så vidrigt. Blä!

God halloumi, god sallad och äcklig gelatinpotatissallad (som smakade gott, men det var inte tack vare gelatinet!).

Jo. Jag vet. Jag måste bli bättre på att läsa alla innehållsförteckningar (även om det inte är jag som handlar maten ifråga). Det är bara det att man verkligen inte tror att det är djur i potatissallad! Så jävla onödigt. Sa jag att det är äckligt?! Ja, just det.

Nu borde jag sova. Ciao!

/H (2 dagar utan godis)

2 kommentarer:

  1. Halloumin ni grillade låter i alla fall jättegod!

    SvaraRadera
  2. Jo, tack, det var den! :)

    SvaraRadera