måndag 12 oktober 2009

Det går sådär nu!

Dagen började med 4 hekto plus, vilket inte var särskilt kul. Skärpning, Hannah! (jodå, jag har för vana att tala om mig själv i tredje person, es ist normal!) Är det dags att börja träna fyra gånger i veckan istället för tre? Hur ska jag hinna (läs orka) det?

Jag fick mail från det nya jobbet idag. Familjen som först ville ha engelsk läxhjälp ville avvakta ett tag. Jahopp. Så då har jag fortfarande inget uppdrag där än. Lite trist eftersom jag gärna vill prova på det samt tjäna ett par hundra extra i veckan. Samtidigt måste jag erkänna att all ledig tid är bra tid. Typ.

Just det. Ehe. Jag hade tenta i engelsk litteraturvetenskap (English Literary Theory and Criticism, om man ska vara exakt) i förmiddags. Jag satt tre av fyra timmar. Jag har verkligen ingen aning om hur det gick. Det kan bli allt från U till VG. Mest troligt är kanske G. Det är lite svårt att veta om man har svarat bra eller dåligt på analysfrågor. Det är väl ändå ganska subjektivt? Usch. Jag försöker förtränga mina högstadiesvar och hela tentan faktiskt, så nog med det tills resultatet kommer!

Kort klagomål: jag vet fortfarande inte (exakt) vad jag ska göra i vår!

Vad mer? Något positivt också kanske? Just det! Idag köpte jag årets första julklapp! Jag älskar att handla julklappar så nu drar det igång. Det blir nog lite julklappshandling imorgon med. Och kanske en förhandsvisning på bio om jag lyckas få tag på biljetter. We'll see.

Det var allt för nu. Peace.

/H

2 kommentarer:

  1. Här kommer lite pepp o hejjarrop!!

    SvaraRadera
  2. Åh, tack! Kul att du har hittat hit förresten! :D

    SvaraRadera