måndag 19 oktober 2009

BLÄ

Isch. Det känns som om jag är en Ben & Jerry's ifrån att bli mitt gamla onyttiga jag. Den dagen jag köper den glassen igen så är det nog kört. Igen. Jag har väl gått upp ett drygt halvt kilo sedan förra måndagen (alltså, jag har inte börjat äta en massa glass igen, jag menar bara att det känns som om jag är på väg åt fel håll igen, även om jag inte har för vana att käka en massa godis och glass nuförtiden).

Hur som helst. Förra veckan var en hemsk mat- och träningsvecka. Jag vill inte ens tänka på alla hemskheter jag åt (och alla nyttiga saker jag inte åt!). Jag tränade bara två gånger, trots att målet är minst tre gånger per vecka. Apropå träning har jag haft lite problem. Förrförra steppasset fick min fot att känna sig lite labil, om man säger så. Den ville inte riktigt vara med ett par dagar. Igår var jag på ännu ett steppass när jag trodde att fothelvetet hade läkt (säger man ens så? foten var ju inte direkt bruten!). Vad händer? Jo, då får jag plötsligt ont i knät under passets gång. Det var precis så att jag klarade det, men efter hade jag ont i både knät och i foten. Med andra ord blev det inget steppass idag som det var tänkt. Jag ska nog gå och simma med Malin imorgon istället. Det blir kanske simning på torsdag också. Förhoppningsvis kommer jag kunna köra step igen på söndag. Det funkar inte att fötterna och knäna sviker när man steppar! Det är ju mest benen man tränar.

Jag är "ledig" imorgon och på torsdag. Träning och en massa plugg väntar (latintenta nästa vecka! ny kurs startad idag! en kandidatuppsats bör jobbas på! etc. etc.). På onsdag börjar dessutom mitt nya jobbuppdrag. Det ska bli spännande, även om jag oroar mig lite för hur jag ska hinna med det. Äh, det kommer säkert att gå bra. Hoppas jag.

En sista sak bara. Jag har kommit fram till att jag vill börja abonnera på en sådan där ekolåda från Årstiderna (alternativt Mossagården). Då måste man äta en massa frukt och grönsaker och dessutom är de alltid ekologiska och kommer direkt hem till dörren. En bra deal tycker jag. Det bästa med det hela är kanske att man får med recept som passar till varorna man får. Just nu hade det varit riktigt bra eftersom jag ofta är trött, lat, hungrig och utan inspiration. Jag kommer nog att beställa en första låda nästa vecka. Mest för att prova. Det blir säkert en grön fruktlåda med både frukt och grönt:

Nu ska jag gå och lägga mig. Buenas noches.

/H

2 kommentarer:

 1. Det där ser gott och nyttigt ut. Skönt med färska grönsaker och frukt som levereras till dörren! Varför finns inte sådant här? hehe

  Och distanskursen låter ju bra, får hoppas att du kommer in trots lite sen ansökan!

  Stora Syster Yster

  SvaraRadera
 2. Ja, det är lite trist att det nästan aldrig finns såna där grejer i Ed. Du får flytta till Lund tycker jag! ;) Nu ska jag ju kanske bo här i drygt två år till! (om jag kommer in, vill säga!)

  Så vad säger du? Du får komma hit och läsa engelska alternativt personalvetarprogrammet när du mår lite bättre! :P

  SvaraRadera