tisdag 20 mars 2012

11 090 kronor!

WOW! Nu dog jag nästan! Jag kommer få tillbaka 11 090 kronor på skatten! Herreminje! Detta muntrar upp en fattig uppsatsdag som denna. 

Jag måste nästan unna mig en resa i år (fast egentligen borde jag ju spara alla pengar till sämre tider, vilket enligt mina beräkningar kommer bli i januari och februari nästa år). Jag kanske får göra en kompromiss där. Använda lite, spara lite. Vad hade ni gjort?

/Hannah

6 kommentarer:

 1. Nice! Grattis! Tycker du kan tillåta dig en liten resa iaf.. det måste ju inte bli så dyrt! :)

  SvaraRadera
 2. Tack! Ja, jag tycker också att jag borde kunna unna mig en billig resa. Det behöver inte bli skitdyrt som tur är. Det dyra är ju ofta mat och boende, men det beror ju på vart man åker.

  SvaraRadera
 3. Ed skall ju vara bra över påsk sägs det. Dessutom billigt boende;-)

  SvaraRadera
 4. Hör att Spanien är billigt :P

  Har ingen semester alls under mitt kontrakt, annars hade jag gärna åkt någonstans jag med. En vecka i Spanien hade inte varit fel igen. Inte för att jag får några jättesummor tillbaks på skatten, men tror det var 3000 iaf. Så Spanien skulle jag kanske ha råd med. Får dock bli efter kontraktet tar slut, för jag har inte råd att ta obetald semester :/

  SvaraRadera
 5. Anders, jag får ju inte pengarna förrän i juni och dessutom har jag redan bokat resa till Örebro. :) Kommer dock i sommar och stannar antagligen tills ni har tröttnat på mig och lite till.

  Storasyster, trist att du inte har semester! Verkar märkligt... Ja, Spanien hade inte varit fel.

  SvaraRadera
 6. Nej det är ju för att semesterlagen eller vad det heter är mellan 1 april - 31 mars och man ska ha arbetat in året innan för att få semester. Lite tråkiga regler, men inte så mycket att göra åt det.

  SvaraRadera