onsdag 13 januari 2010

Överlevnadsplan

Efter att ha gjort en simpel överlevnadsplan tror jag att jag överlever den här veckan (svackan?) med. Den är som följer:

1. Jag skippar latintentan på lördag. Jag hinner inte. Jag orkar inte. Jag kan inte. Om jag måste lära mig allt på två dagar kommer jag gå under. Ergo, jag skjuter upp den någon vecka eller två och dör alltså inte av stress. Finemang! (jag hade mått riktigt dåligt om jag hade skjutit upp något som jag gör på heltid, men latinet är något jag gör utöver min heltidssysselsättning, så det får helt enkelt gå)

2. För att komma igång med något som kan kallas ett hälsosammare liv har jag börjat gå lite varje dag. Ibland 30 minuter, ibland en timme. Bara jag går. All motion är bra och jag behöver den verkligen. Jag ska dessutom försöka minska mitt onyttighetsintag genom att bara äta skit på lördagar. We'll see how it goes.

Och plötsligt kändes allt mycket bättre! Vad tror ni om planen?

/Hannah

4 kommentarer:

 1. Låter bra. Kan nog vara skönt att vänta med latintentan lite när du haft så mycket nu, och kunna koncentrera dig på uppsatsen istället. Tillåt dig att ta det lugnt ibland :)

  SvaraRadera
 2. Jag har börjat med skitätardan oxå! svårt! Lugn tillvaro sägs vara bra för vikten också!
  A i money bridge.

  SvaraRadera
 3. Ja, men en lugn tillvaro är nog inget för mig! Kommer inte ihåg när jag hade det senast! ;) Lycka till med skitätardagarna, A!

  SvaraRadera