fredag 9 december 2011

Hemmakväll

Ikväll är jag hemma. Själv. Och jag njuter av lugnet och att jag inte behöver lägga mig tidigt för att orka med morgondagen. Dessutom har jag väldigt ont i halsen, så jag behöver verkligen en hemmakväll. Ute är det storm eller något åt det hållet.

Mitt fredagsgodis blev följande:

God jul!

 Ok, så jag kanske, möjligtvis har blivit lite smått beroende av macarons. Men de är så fina och goda!

Och det finaste jag fick höra idag var från en specialpedagog på skolan som var med på en lektion som jag var engelskvikarie på i tisdags: "Jag glömde ju att ge dig feedback i tisdags. Jag ville mest säga att jag tyckte att du var så lugn och självsäker på språket [engelska]. Jag blev imponerad." Så fint och snällt! Och det var så härligt att få höra något bra om praktiken efter att jag kände mig så kritiserad av min mentor. Det viktigaste är såklart att ta till sig kritiken och se till att bli bättre så att det blir mycket färre saker som kritiseras nästa gång. Det är så himla mycket man måste tänka på som lärare. Skönt att jag inte är kass på allt i alla fall!

Nu ska jag dricka lite te och se på någon tv-serie eller någon film. Eller kanske sova. Det är så skönt att jag kan göra vad jag vill!

/Hannah

4 kommentarer:

 1. Jag har haft segaste dagen på ett tag idag tror jag. Har typ inte gjort någonting. Jo, jag var och tog spruta på Edsgärdet och handlade lite. Sedan var jag trött och sov i 3 timmar (var ju inte riktigt planen). Sedan såg jag på tv och åt lite middag.

  Efter det har jag suttit och läst igenom en gammal blogg i flera timmar haha.

  SvaraRadera
 2. Sega dagar kan vara lite tråkiga. Mest för att man oftast blir ännu segare själv.

  Din gamla blogg eller någon annans?

  SvaraRadera
 3. Åh, de ser väldigt goda ut :) Har dock inte smakat på några macarons. Är osäker om det är någon som säljer sådana inne i Kiruna. Hmm.. detta måste undersökas!

  Men jag lider inte för de. Fick ju faktiskt alldeles nybakta julkakor och julgodis av Jenny igår!

  Pöss

  SvaraRadera
 4. De ÄR väldigt goda också. Fast inget slår Ladurées macarons i Paris, mums!

  Härligt att du fick avnjuta lite juldelikatesser.

  Pöss på dig med!

  SvaraRadera