lördag 11 februari 2012

Lugna lördag

Det är så skönt med helg när man har gått upp tidigt hela veckan och haft fullt upp varje dag. Jag var helt slut igår kväll och somnade vid midnatt, vilket måste räknas som tidigt i min värld när det handlar om fredag. Imorse vaknade jag vid niotiden utan alarm och blev helt chockad. Jag brukar kunna sova hur länge som helst när jag får tillfälle. Jag kom på att jag kunde testa ett danspass på gymmet som började 10.15. Sagt och gjort, jag gick dit och tyckte att det var jättekul. Och underbart att jag klarade av att dansa i 55 minuter. Det trodde jag inte riktigt innan jag gick dit. Äntligen lite träningsglädje igen! Jag ska försöka gå på det här passet varje vecka (såvida jag inte har varit på fest på fredagen, då skippar jag det nog).

Lugn som en filbunke.

Idag har det bortsett från danspasset varit lugna lördag. Jag har mest tittat på serier (nästan bara Downton Abbey!) och tagit det lugnt. Imorgon måste jag däremot planera klart inför engelsklektionen jag ska hålla i på måndag. Då kommer min mentor från högskolan att vara där och jag vill att det ska gå så bra som möjligt (såklart!). Jag hoppas att han inte är lika hård och sträng den här gången. 

Imorgon ska jag också försöka läsa lite kurslitteratur som jag ligger efter med. Alltid är det något man måste göra. Förhoppningsvis hinner jag städa lite också. Det är inte konstigt att söndagar blir tråkiga när jag hela tiden sparar allt tråkigt till just söndagar. Nåväl. Lördagar är i alla fall fina!

/Hannah

2 kommentarer: