fredag 4 december 2009

TACK!

Jag blir så glad av alla som vill hjälpa Leonora och Caroline. Ni är riktigt fina människor. Stort tack! Det är så härligt att vi tillsammans kan göra så mycket. Thankyouthankyouthankyou! Caroline verkar förresten göra framsteg varje dag. Jag hoppas att hon blir bättre fort!

Auktionen går ganska bra. Just nu ligger det högsta budet på 800 kronor. En fin man har till och med bjudit över sig själv. Sådant gillar vi! Gå in på Davids pärlblogg och bjud över om du är sugen på en fin tv-spelskontroll à la pärltavla. Och vi är mycket tacksamma om ni länkar till auktionen lite överallt.

För övrigt är det plugg, plugg, plugg och lite jobb, jobb, jobb som gäller för mig. Mest plugg, dock. Har två tentor nästnästa vecka (två tentor på två dagar, tack för den!). Två böcker ska läsas ut och en mindre uppsats ska skrivas innan jul. Och självklart måste min stora kandidatuppsats vara färdigskriven den fjärde januari (hejdå jullov!). Gulp! Som ni förstår har jag en del att stå i. Särskilt med tanke på mina extrajobb. Som tur är har jag bara en transkription att göra och ett läxhjälpstillfälle kvar innan jul. Härligt!

Nu ska jag lyxa till det med lite tacos. Mumma!

/Hannah

4 kommentarer:

 1. vad roligt att han bjöd över sig själv :) och fint gjort.
  jag skrev i din kompis blogg och lämnade mail men fick inget svar. så jag gissar att det går ganska bra för dem ändå :)

  och jag beundrar verkligen hur ambitiös du är!! jag förstår inte hur du orkar.. kanske för att jag själv inte har någon självdisciplin alls typ :P

  SvaraRadera
 2. Jag tror att Cecilia har fått så många kommentarer och mail att hon inte riktigt hinner svara på alla så snabbt. Hon skrev om det i bloggen. Det vore ju dumt att lägga ut kontouppgifterna direkt på bloggen. Jag tror att Leonora fortfarande behöver pengar. Hon kommer kanske behöva matpengar ett halvår framåt, så allt hon kan få är värt mycket! Jag skickar ett mail med kontouppgifterna så är det upp till dig om du vill föra över pengar eller inte. Men jag vet att det uppskattas! :)

  Jag är väldigt ambitiös, men jag är samtidigt väldigt lat och min självdisciplin kan vara nästintill obefintlig (lite för ofta faktiskt!). Kämpa på!

  SvaraRadera
 3. ok, ska kolla mailen. jo lägga ut bankuppgifter på internet känns lite dumt. kanske att ge ut dem till främlingar också iofs..

  förresten såg jag i min kompis kompis bilddagbok en bild där det stod "hjälp caroline" och jag gissar att det var samma caroline. det sprider sig, så jag hoppas det styr upp sig för båda tjejerna.

  SvaraRadera
 4. Ja, jo, men nu litar jag på dig! :)

  Ja, jag hoppas också att det kommer att gå bra!

  SvaraRadera