söndag 20 december 2009

Kortis

Sorry! Tiden och orken räcker inte riktigt till just nu. Med andra ord hinner jag inte skriva en massa blogginlägg. För det första försöker jag att skriva en bra uppsats på kortast möjligast tid och för det andra umgås jag mycket med familj och släkt just nu. Det är verkligen fullt upp.

Jag träffade min fina vän Maria och hennes pojkvän Louis igår. Det var mycket trevligt och roligt, även om vi bara kunde träffas några timmar. Som tur är ska vi nog på konsert i början av februari. Innan dess hoppas jag att turturduvorna kommer till Lund och hälsar på.

Förresten. Jag har glömt att meddela att förra söndagsmiddagen aldrig blev av, därav inga bilder. Värdinnan var lite sliten efter helgens bravader (sorry, Johanna!), så det blev inget. Nu är det uppehåll till januari.

Jag har en massa bilder jag vill lägga upp, men jag saknar en sladd för det. Jag ska försöka ordna det innan jag åker hem, men i värsta fall kommer de upp efter nyår.

Jisses, vilket tråkigt inlägg det här blev! Men nu vet ni att jag lever i alla fall.

À la prochaine.

/H

2 kommentarer:

  1. alltså jag säger bara; vänta tills nästa söndagsmiddag! då kommer ni heller inte behöva åka med kollektivtrafik och andra fortskaffningsmedel för att komma fram till mitt boende (ni kan gå, woo!)

    SvaraRadera
  2. Alla kan gå utom stackars Helena! ;) Men visst, jag längtar redan! :)

    SvaraRadera