måndag 18 april 2011

In Pennybridge

Hej, kära bloggläsare!

Nu är jag äntligen i Örebro hos fadern och resten av örebrofamiljen. Självklart hamnade jag i samma vagn som Sveriges grinigaste unge på tåget och batteriet i iPoden dog (i-landsproblem? svar ja), så nu känner jag mig helt slut.

Vati (pappa för de som inte är bekanta med tyskt talspråk) har redan börjat undersöka min döda dator (himlans många saker som är döda i mitt liv just nu! jag ska dock inte avslöja exakt hur många). Han är fin, min Vati.

På tåget började jag skriva en novell om en pojke som hemskt gärna ville klä ut sig till påskkärring, trots att de andra killarna tyckte att det var löjligt. Jag lyssnade dessutom på Say Anything, Death Cab For Cutie och Plain White T's (ja, tills min fristad dog, vill säga). Så nu vet ni vad jag har gjort idag.

Gute Nacht! (lika bra att vara konsekvent med tyskanvändandet)

/Hannah

2 kommentarer:

 1. Ge minsta lillebror en kram från största stora syster dyster!

  Skulle säga att de andra kan få en också, men tror inte de är så intresserade av att kramas :P

  Och visste faktiskt inte om ordet Vati. Antar att man uttalar som F? Däremot trodde jag alltid att det fanns något tyskt ord för mamma som var typ "mutti" men kan inte hitta det i ordboken. Har i alla fall alltid kallat mamma för mutti plutti sedan jag hörde det ordet ;)

  SvaraRadera
 2. Jag har kramat de två äldsta, men minstingen är fortfarande lite försiktig omkring mig (han har varit på dagis hela dagen).

  Ja, man uttalar det Fati. Och jag är ganska säker på att Mutti existerar. Så fortsätt säga det!

  SvaraRadera