tisdag 26 april 2011

Fy, vad arg jag blir!

Jag skulle precis ringa polisens tipstelefon, men det blev inte av. Någon jävel hade lämnat sin stackars hund i en bil här utanför i flera timmar. Det är visserligen inte lika varmt som igår och ett fönster var lite nedvevat, men hunden kan ju inte sitta där i flera timmar! Jag hörde för flera timmar sedan att en hund skällde en massa, men trodde att den bara stod ute någonstans, kanske med sin ägare. För en stund sedan såg jag att den faktiskt var inlåst i en bil. Då insåg jag att stackaren hade varit där riktigt länge.

Jag var ute flera gånger och kollade upp vem som ägde bilen och skulle som sagt ringa polisen, men när jag kollade ut genom fönstret igen var bilen borta. Och hunden hade äntligen fått kissa en massa på gatan. Jag blir så arg! Hur kan man göra såhär?! Antagligen var människan på någon konsert eller något, eftersom min familj bor väldigt centralt och nära alla konserthus och så.

Grr! Nu blev jag bara så arg.

/Hannah

2 kommentarer:

  1. Skulle aldrig lämna Bailey ensam i en bil i flera timmar :S

    Det längsta han varit i en bil ensam är typ 5-10 minuter om jag måste springa in på Konsum eller något, och då står han alltid i skuggan med rutorna nere.

    Hade aldrig vågat (eller velat!) lämna ett djur ensamt i en bil en varm dag. Det är ju livsfarligt :(

    SvaraRadera
  2. Precis! Det är livsfarligt. Och hur dum får man bli egentligen? Antingen får man väl skaffa hundvakt eller stå sitt kast! Stackars vovve. :(

    SvaraRadera