måndag 11 april 2011

De där elaka människorna

Fan. Jag som har varit så glad hela dagen och ville dela med mig av min glädje till er. Och så ser jag nu på kvällen att någon har lämnat en anonym (såklart!) kommentar i en gammal blogg. Jag kallas för hora och jag blir ombedd att "ta självmord" (är det inte märkligt att nästan alla anonyma fegisar är sämst i världen på svenska?). Det handlade om min dåvarande diet som tydligen inte föll i smaken. Jag förstår seriöst inte hur man kan bli så uppretad över en sådan sak. Jag förstår inte heller varför man vill spendera (slösa!) tid på att skriva taskiga kommentarer till folk man inte känner (eller så kanske man visst känner dem, vilket gör en till en ännu sämre människa. stå för vad du tycker eller håll käften). Nej, jag fattar inte. Man måste vara en väldigt patetisk och elak människa om man tycker att det är ok att lämna elaka kommentarer. Jag skulle aldrig komma på tanken.

--------------------------------------------------------------------------------------

Jaja. Trots att jag inte är på humör längre får jag väl skriva lite kort om det jag hade tänkt skriva mer om.

Igår var jag på en finfin maskerad i Bjärnum. Jag var utklädd till en svartvit Mimmi Pigg och det får ni förhoppningsvis se kort på imorgon.

Idag kom fina farfar och hans bror Johan på en fika. De var så himla snälla och fixade mitt labila bord. Dessutom hjälpte de mig med att sätta upp mina tre tavlor, så nu känns det som en helt ny lägenhet. Jag är så himla glad och tacksam! Men det tror jag att de vet.

Mer imorgon. Nu ska jag sova bort den dåliga energin.

/Hannah

2 kommentarer:

 1. Vi satt precis igår här hemma och funderade på när det var farfar skulle ner och hälsa på. Då fick jag svar på det!

  Typisk farfar-stil att fixa till lite när han hälsar på! Han har hjälpt mig med gardinstänger förr :)

  Ser fram emot att se Mimmi Pigg!

  Och alltså det där med kommentarer. Jag förstår det inte heller. Det är ju en sak att inte hålla med om något, men att spy galla är ju en helt annan sak. Varför kan folk inte bara diskutera som en normal person?

  SvaraRadera
 2. Ja, han kan inte riktigt hålla sig ifrån att hjälpa till. :)

  Precis. Om man vill diskutera konstruktivt, fine. Men att gå så lågt att man använder sig av personliga påhopp och annat elakt förstår jag mig inte på.

  SvaraRadera