tisdag 10 november 2009

Hannah, the redhead

Jaha. Det blir visst rött hår för min del! Så rött det nu blir utan att blondera först. Det blir säkert lila eller något annat trevligt. Jag kommer nog satsa på en toning eftersom jag inte tror att färgen kommer bli särskilt lyckad (hello, miss positive!). Om jag sedan ska färga över den nya färgen känns det dumt att färga två gånger. Stackars hår, liksom. Kemikalier och skit. Det blir nog vackert. Eller något. Tack till alla som brydde sig tillräckligt för att rösta! Schysst!


Idag har jag förresten varit och tagit min vaccinationsspruta. Det tog ungefär tre sekunder. På den korta tiden hann läkaren (sköterskan?) säga "nu sticker det till, nu spänner det till och nu är det klart!". Det gick galet fort. Och det gjorde verkligen inte ont. Det var mest trist att stå i kö utomhus i två timmar (plus en timme till eftersom jag var en fin vän som väntade på Johanna). Härligt. Som tur är kunde man gå en riktig shoppingrunda; på Fäladstorget finns både en blomaffär, ett Ica och ett apotek! Hade man varit rikare så hade man ju kommit hem med halva apoteket!

Nu ska jag äta. Jag har inte ens ätit lunch idag (om man inte räknar bananer, lussekatter och annat som finns på Ica).

/Hannah

2 kommentarer:

 1. Länge sen var det... Allt bra? Hoppas så!

  Lite sent att kommentera, eftersom du redan tagit vaccinet, men både jag och Jenny har haft svininfluensan. Jag blev rätt sjuk, men inte värre än att ha feber. Jag hade feber helt enkelt. Så jag får klassa mig som en besserwisser som VET att det inte är farligt... :-)

  Jenny däremot, hon är ju gravid, har försämrat immunförsvar och är därmed i "riskgruppen". Hon fick Tamiflu direkt och blev knappt sjuk.

  Det var flera veckor sen, så ganska skönt att slippa välja om man ska ta vaccinet eller inte. (Speciellt för Jenny, då de man tvekar mest om de ska vaccineras är just gravida...) Om jag inte fått det bekräftat att det var svinis vi hade hade jag nog tagit spruta hursom, mest av hänsyn till andra.

  SvaraRadera
 2. Hej, Samuel!

  Det är ganska bra här, hur är det själv? Jag är väl inte så rädd för svininfluensan så. Men jag har som sagt inte riktigt tid med den. Och jag vill inte heller smitta andra som kanske har sämre immunförsvar. Ja, men du fattar! Lycka till med bebben nu! :)

  SvaraRadera