fredag 20 november 2009

Dagens plan

Istället för att jobba (eller plugga för den delen) tänkte jag åka och handla lite vinterskor på Skopunkten. Jag misstänker att deras skor är av mycket dålig kvalitet, men de är billiga och framförallt inte gjorda av döda djur. Det är en ganska bra deal, tycker jag. Om jag inte minns fel kan man köpa tre par till priset av två. Isåfall kan man ju bunkra upp med några par så att man klarar sig även om det första paret går sönder. Do you get my drift?

Jag har väl egentligen inte råd med skor, men jag får helt enkelt ta mig råd. Jag fryser nästan ihjäl i mina convisar. Inte hela tiden, men till exempel när jag står ute och väntar på bussen precis utanför Lund varje onsdag när jag har jobbat med läxläsning hos "min familj". Då önskar jag alltid att jag hade så kallade vinterskor. Indeed.

Hoppas nu att jag hittar några dojor! Jag är jäkligt kräsen (det är därför jag har ungefär 10 par convisar och nästan inget annat. när man vet sin storlek är det bara att välja färg liksom!).

/Hannah

6 kommentarer:

 1. Yes! Tre par! :P Det kommer kanske bilder imorgon!

  SvaraRadera
 2. om man ska tänka miljömässigt är det ju bättre att köpa ETT par bra skor som håller längre. saker som går sönder fort blir ju ett slöseri på resurser. jag har ett par kängor från vegetarian shoes, utan djurinnehåll som namnet visar ;) de kostade visserligen ca 1300:- men engligt flera jag känner håller de i många år. och om jag har dem i 8 år, så blir det ju inte så dyrt i längden. nu har jag ju läst att du redan köpt skor men detta kan kanske vara ett tips inför framtiden :) och så hoppas jag att dina skopunkten-skor håller länge såklart ;)

  SvaraRadera
 3. Ja, jag har funderat på att köpa Vegetarian Shoes. Jag tror att de finns i Malmö (vågar inte beställa på nätet eftersom jag inte vet hur storlekarna är). Eftersom de är lite dyra för min plånbok just nu och eftersom jag aldrig verkar komma till Malmö blev det att jag handlade ifrån Skopunkten. Jag har inte köpt vinterskor på flera år, så jag kände att jag kunde unna mig hela tre par skor för en gångs skull! Jag är inte en sån som köper nya vinterskor varje år, så de kommer nog användas en del innan de slängs. Om jag inte gillar dem kommer jag nog sälja eller ge bort dem. Men visst, helst hade jag köpt Vegetarian Shoes. Det får bli nästa gång helt enkelt!

  SvaraRadera
 4. ja, storlekarna är lite knepiga. jag hade ett par begagnade som blev kortlivade då en hund tuggade sönder dem. köpte nya men de var för stora. som tur var kunde jag sälja dem vidare till en kompis, och köpa ett par mindre som sitter perfekt. :)
  låter bra det iaf, ur mitt miljötänk då :) blir ledsen när folk slösar på saker.. hoppas som sagt dina skor ska hålla bra, men det gör dem nog om du tar hand om dem vilket jag tror du gör :)

  SvaraRadera
 5. Ja, det hoppas jag också! :)

  SvaraRadera