onsdag 1 april 2009

Kändisbloggen nummer ett

Ok. Det här är ingen kändisblogg. Syftet med den här bloggen är inte att skriva om kändisskvaller (hur roligt ni än tycker att det är!), men nu måste jag bara få säga något. Något kändisrelaterat.

Madonna, ni vet? (strutboobs, glugg, kabbalah och Guy Ritchie, om ni har glömt vem hon är!) För något år sedan adopterade hon en pojke från Malawi. Igår var hon och sonen i Malawi, eftersom hon ska adoptera ännu ett malawiskt barn. Ok. All is well. Det jag inte förstår är varför man som rik kändis adopterar en unge vars pappa är i livet? Känns inte det lite...jag vet inte...elakt? Som att man snor ett stackars barn från en stackars förälder? Hade det inte varit mer humant att ge pappan pengar istället och låta honom ta hand om sitt barn själv?

Jag tycker absolut inte att det är något fel med adoptioner; det är självklart bättre att få komma till ett par adoptionsföräldrar som faktiskt älskar dig och vill ha dig än att bo på ett tragiskt barnhem. Men jag ser verkligen inte det humana i att köpa någon annans barn. Nope. Jag hade mått dåligt psykiskt om jag hade vetat att mitt barns biologiska föräldrar var i livet; det hade känts som om jag snuvade dem på deras barn.

Bild på när lille David "hälsar" på sin biologiska pappa finns HÄR <-- klicka.

Vad tycker ni?

(och ja, jag hade tänkt skriva något aprilskämt idag, men det enda jag kunde komma på var att jag är gravid och det har redan varannan kvinnlig bloggerska använt sig av idag, så det känns inte så originellt. jag är alltså en mycket snäll bloggare som inte ljuger för mina läsare!)

Dagens nöjdhetsfaktorer:
Ingen har lyckats lura mig idag. Jag har "sovmorgon" imorgon (ja, jag kan ju gå upp vid åtta, eller något!). Det är snart helg igen (hur kan det gå så fort?! fan, jag har ju tenta snart!). På lördag ska jag på fest och nästa vecka ska vi till Ed och fira påsk. Yay!

Guten Nacht!

/Hannah (som borde sova)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar