torsdag 26 augusti 2010

Sockerbomb

Efter att ha käkat något sött varje dag i jag vet inte hur många veckor (tack för fikat, mamma!) är sockerberoendet ett faktum. Great. Verkligen. Samtidigt tror jag att mitt undermedvetna (eller något åt det hållet) leker rebell eftersom jag snart ska börja med en diet där socker verkligen inte tar stor plats. Det är dags nu. Eller så snart jag får CSN-pengarna. Jag är trött på att känna mig fast i "någon annans" kropp. You get the drift.

Idag har jag inte ätit något sött. Än. Heh.

Ofta känns det som om människor inte förstår det otroliga sötsuget man kan få. Då antar jag att de aldrig har känt detsamma. Det är nämligen hemskt. H.E.M.S.K.T. I september ska jag se till att bli av med det. Yes.

Nu måste jag nog äta något innan jag springer till affären och köper något dåligt.

/Hannah

3 kommentarer:

 1. Kan berätta att jag inte är det minsta sötsugen. Tror det är för att deras shakes smakar sött, så det är nästan som O'boy när man dricker kakaosmaken t ex.

  Däremot saknar jag mat, även om jag inte är så hungrig. Bara att få äta något liksom, tugga. Saknar "vanlig" mat som spagetti o sås.

  Tror jag ska byta till "blandad" kur sedan. Då får man äta middag, och alla andra måltider byts ut. Jag tror jag skulle klara det mycket bättre - och lätt en lång tid eftersom jag då får äta det jag gillar mest; middag!

  SvaraRadera
 2. På lördag får du banne mig inte gå på diet, för då bjuds det på 3-rätters. Iofs "bara" soppa som huvudrätt, men jag lovar dig att den helt egengjorda chokladmoussen till efterrätt kommer att vara fantastisk!

  Menyn som utlovas är för övrigt:
  Trevlig sallad
  Mustig jordärtskockssoppa
  Ljuvlig chokladmousse

  :-)

  SvaraRadera
 3. Stora Syster Yster: Skönt att ha blivit av med sötsuget! Det är nog det viktigaste för mig. Om du känner att du klarar blandad kur utan att fuska är det nog det rätta. Lycka till!

  Samuel: Självklart kommer jag inte vara på diet när jag är hos er! Jag vet ju hur duktig du är på att laga mat. Det ska bli jättegott! Och jättekul att träffa er. Ses imorgon! :)

  SvaraRadera