måndag 9 augusti 2010

Det efterlängtade sommarlovet

Dagens sysselsättning inkluderar att äta triple chocolate cookies, läsa bloggar och att ganska aktivt undvika uppsatsen som måste skrivas. Ångesten. Jag klarar inte av den.

Jag vill ha mitt älskade och efterlängtade sommarlov, men jag vet att jag måste härda ut några dagar till. Jag vill ha sommar och lov och vänner och glass och bad och frihet. Bara ett par dagar till.

/Hannah

4 kommentarer:

 1. Har inte läst bloggar i helgen alls och nu ligger jag hemskt mycket efter. Nu när dina 5 inlägg är borta från min feedreader har jag ändå 28 olästa kvar .. haha .. läsa bloggar börjar ju likna ett heltidsjobb!

  Och kan det inte vara med uppsatser som när man skriver annat? Jag vet när jag skriver böcker etc. så tycker jag att allt jag skriver är skit - men om jag tittar på det igen kanske några veckor senare så är det om inte bra, så i alla fall bättre än jag trodde när jag skrev det.

  SvaraRadera
 2. PS Hoppas på fint väder nästa vecka när du kommer. Om det är varmt och gott kanske vi kan åka ut till Hagtjärn (eller vad det heter) efter jag slutar jobba. Mysigt där. :)

  SvaraRadera
 3. Hmm tror jag skrev fel blog adress i tidigare inlägg av vana hihi

  PPS Vill du hänga på när jag ska äta min sista pizza innan min "diet"? Måste ju få äta en sista gång!

  SvaraRadera
 4. Kan du tänka dig hur många olästa inlägg jag hade efter att ha varit borta i tre veckor?! Flera hundra!

  Vad kul att du skriver det om hur ens texter känns bättre efter ett tag. Jag läste precis det jag har skrivit i min uppsats och tyckte faktiskt att det inte var så farligt. Till och med ganska bra. Problemet nu är att hitta tillräckligt många källor (typ 5) och skriva tillräckligt många sidor (typ 8-10). Hoppas att det går! Det kändes iaf. lite bättre efter att ha läst det jag har skrivit.

  Jag hänger gärna med till Hagtjärn och säger inte nej till Dilans pizza! :)

  SvaraRadera