fredag 7 maj 2010

.....

Jag kanske borde skriva något. Även om de flesta antagligen vet (eller kanske inte? jag har liksom inte orkat ringa till folk för att berätta). Jag och David är inte längre ett par.

Jag tycker egentligen inte om att skriva om det här. Jag har alltid försökt skriva så lite som möjligt om mitt förhållande. Jag tycker att det är tråkigt när människor skriver en massa om sina bråk och annat privat. Men jag tycker att ni förtjänar att veta varför vissa gamla och säkert en del framtida blogginlägg är/kommer vara lite dystra.

Jag antar att David inte har något emot att jag skriver om det här. Jag har mycket färre bloggläsare än vad han har facebookvänner. Tio personer mer eller mindre gör ingen större skillnad enligt mig.

Bara för att man är den som säger stopp betyder det inte att det är lätt. Kom ihåg det.

/Hannah

9 kommentarer:

 1. jag sag det pa facebook att det stod "singel" men ville liksom inte fraga. (aven om internet har manga bra funktioner stor det mig lite det man helt plotsligt ska veta allt om alla och alla vet allt om en. varfor ar det min ensak att veta din relationsstatus.. men men)

  hoppas iallafall att ni bada mar bra. separation ar aldrig latt, vare sig man gor slut eller blir dumpad, har varit pa bada andar.

  kram pa dig!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag tycker också att det är lite trist att alla ska veta allt om en hela tiden. Ibland ångrar man nästan att man har typ 160 vänner på Facebook.

  Tack, till slut blir det nog bra, hoppas jag. Kram på dig också!

  SvaraRadera
 3. *kram*

  Du vet att jag finns här om du någonsin vill prata. Nuff said.

  SvaraRadera
 4. Du vet var vi finns

  SvaraRadera
 5. Tack, finaste familjen! Love you guys! <3

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas att ni båda mår okej och att allting kommer sluta gott för er båda. Ni är underbara båda två och förtjänar det bästa!
  STOR KRAM!

  SvaraRadera
 7. Tack, Cecilia! Eller tack detsamma borde jag nog säga. Kram på dig med!

  SvaraRadera
 8. Ok, har nu arbetat mig inlägg efter inlägg bakåt, men fastnade här. Jag hade ingen aning. Reflekterade bara över att det inte stod ngt om David. Så går det när man inte tar sig tid till bloggläsande som tidigare.
  Hoppas det känns ok nu och att det lagt sig lite grann. Många många kramar.

  SvaraRadera
 9. Det är helt ok. Allt kommer ordna sig. Kram tillbaka!

  SvaraRadera