måndag 24 maj 2010

Karneval, karnevel, rätt och fel

Jag lovade igår (under the influence) att skriva om gårdagens största fråga i bloggen. Gårdagens stora, nej största, fråga var vilket bröst som var störst. Det var det högra. Inte mer med det.

Att betala 200 spänn för dansen igår var beyond unreasonable. Men vi hade kul i alla fall. Jamendetantarjag! Med tanke på hur jag mår idag, menar jag ("eh, nej, jag kan tyvärr inte vikariera idag. jag har... eh... skolarbete att göra!". vilket ju faktiskt stämmer, men den största anledningen var kanske att jag hade dött i klassrummet om jag hade gått dit).

Gårdagens bästa investering? En falafel. Åh, den smakade som a little peace of heaven (hur nu det smakar. som apgod falafel tydligen). Jag kommer inte ihåg om jag bara tänkte det eller om jag också sade det till min partner in crime när vi satt och åt. Att falafel är ungefär det bästa som finns här i Skåne. Jag vill på intet sätt förminska Skåne och dess tillgångar, tvärtom. Då förstår ni hur underbart det är med falafel.

Jag känner själv att min mun, jag menar mina fingrar, inte får fram något vettigt. Är detta ens läsbart? Who knows? Det sista jag vill säga är att jag är sjukt besviken på det absolut sista avsnittet av Lost. Väntade vi tålmodigt i flera år för det!? Efter det avsnittet vill man nästan hoppa från en bro. Seriously.

Godnatt.

/Hannahbananahmontanah

2 kommentarer:

  1. Oooooh skriv inte mer om det! Jag har inte hunnit se det sista avsnittet än ;)

    SvaraRadera
  2. Nej, jag skulle aldrig få för mig att avslöja något. Förutom att det suger, alltså! ;)

    SvaraRadera