tisdag 25 maj 2010

EnDsville

Ed, alltså. Där har man så tråkigt att man måste spränga busstationen för att ha lite kul. Ed, alltså. Vilket jävla ställe. Jag är sjukt intresserad av hur genomsnitts-IQ:t i Ed skiljer sig från det i Lund. Sjukt intresserad. De smartaste människorna flyttar liksom därifrån (från Ed, alltså).

/H

7 kommentarer:

 1. Inte för att jag tycker du har fel om Ed, men rätt mycket av IQ:t i Lund är väl ändå importerat?

  Fadren

  SvaraRadera
 2. Ja, det har jag inte sagt något om. Men det är väl lite det som är grejen. Det kommer inte så mycket nytt folk till Ed direkt. Då blir det kanske så att 32-åringar spränger busstationer till slut. Inavel tror jag att det kallas.

  SvaraRadera
 3. Får erkänna att det känns lite taskigt när du säger att de smartaste människorna flyttar från Ed, eftersom jag har flyttat tillbaks. Och det är väl lite att dra alla över en kam - som om alla i Ed är idioter.

  SvaraRadera
 4. Fast du har ju flyttat därifrån flera gånger! ;)

  Enligt min erfarenhet är väldigt många i Ed idioter. Enligt mina mått mätt. Självklart är inte alla det, men jag träffade på fler puckon där än jag någonsin har gjort här.

  SvaraRadera
 5. Hehe vad är detta för jävla rage imot vackra lilla Ed visst har vi våra rasister och raggare men måste säga att jag känner många smarta personer här i Ed jag bor ju liksom där och Jovanna och Emelie är ju inte så dumma dina kusiner är ju inte så dumma ja man skulle kunna säga att hela din släkt är fylld av genier skäms på dig iq:t i Ed lär ju snitta på 140 minst liksom fan vi har ju dumma knarkare som klarar av att bygga bomber av cola burkar inte alla som har !!!!

  MVH Den smartaste personen i Ed och hela världen din Awesome Legendary Pro Pro Bror Jocke ''kung'' Magnusson

  SvaraRadera
 6. Fast man skulle ju kunna tycka att världens smartaste person borde kunna dela in sina satser med hjälp av punkter och komman! ;)

  Äsch. Jag var på dåligt humör och irriterad på puckon i Ed. Kan ni inte bara släppa det här nu?

  SvaraRadera
 7. Mkayyyyyyy
  gräver ner yxan för en stund...

  SvaraRadera