söndag 2 januari 2011

She's alive!

Jojo. Jag lever och allt. Och trivs finfint här i Estocolmo. Eftersom jag antingen sover en massa eller umgås med en massa bra människor blir det väldigt lite bloggande. Så här kommer en kort resumé om vad jag har gjort de senaste dagarna.

Fredag: Nyårsafton. Jag hade migränliknande huvudvärk och halsont och jag och Johanna försökte hitta någon öppen butik att handla nyårssupén i. Det gick sådär, men det blev i alla fall en fin middag till slut. Men mitt humör blev verkligen inte bättre av att springa runt i kalla, snöiga Stockholm med galen huvudvärk och leta efter öppna butiker. Vi åkte till Niklas som hade fest i sin sjukt snygga lägenhet. Där åt vi och träffade trevligt folk. Tyvärr mådde jag jätteilla på grund av huvudvärken, så jag hade svårt att ha roligt. Vi åkte hem innan två någon gång och sedan satt jag och Johanna och drack te och pratade en stund hemma i hennes kollektiv.

Lördag: Gårdagen. Vi hade slackerdag och sov mest. På kvällen kollade vi på fina Bright Star (åh, jag är nog kär i Ben Whishaw!) och bakade pizza. Galet gott!

Söndag: Idag åkte jag in till stan och fikade med min franske vän Matthieu. Det var jättekul att träffa honom igen och att få prata franska såklart. Nu ikväll ska jag, Johanna och Love laga lite mat och antagligen kolla på The Social Network.

Imorgon ska jag och Johanna träffa fina Samuel, Jenny och deras barn Lone. Det ser vi fram emot!

/Hannah

2 kommentarer: