tisdag 5 juli 2011

Jamenja

Nej, jag har inget vettigt att säga. Mest att jag får lite ångest när jag inte bloggar. Som om jag tror att er dag blir förstörd om ni inte får läsa något i min alldeles underbart intelligenta blogg (haha!). Ödmjukhet, check!

Apropå intelligens. Ikväll tittade vi på Limitless. Den var verkligen över förväntan. Den handlar om en ganska misslyckad kille (Bradley Cooper) som tar ett piller och plötsligt kan använda 100% av hjärnan. Jag kan definitivt rekommendera den. Något av det bästa med filmen var hur snyggt gjord den var.

Apropå filmen (och intelligens). Lillebror Isak kom och såg slutet och frågade om killen i filmen var "som Hannah." Söto! Det är ganska smickrande, om än lite oroande, när ens lillebror tror att man kan använda 100% av sin hjärna och ha ett fyrsiffrigt IQ. Jag antar att jag har en del att leva upp till nu? Nobelpris? Jag fixar't. Ehe.

Nej. Dags att sova. Imorgon börjar jag klockan tre på eftermiddagen och jobbar natt och slutar sedan halv tio på torsdag. Och så börjar jag klockan tre igen på torsdag och gör samma pass igen. Det kommer bli himla skönt med en helt ledig helg.

/Hannah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar